Bezoek uit Nederland 🧑‍🦰

Op Bert zijn verjaardag komt Henri Langens op bezoek. Hij is voor bijna 2 weken in Noorwegen en ik heb gezegd dat hij bij ons kan overnachten. We zouden beide graag op bezoek gaan naar Liesbeth en Rolf, waar we 17 jaar geleden hebben gelogeerd. Ze wonen hier zo’n anderhalf uur rijden vanaf.

Hij is rond 16 uur bij ons en eten eerst een zelfgemaakte chocoladebol, ze zijn nog nooit zo goed gelukt dan deze keer. Trots op me zelf. In Gjøvik gaan we bij Peppes Pizza uiteten. Altijd lekker 🍕. Op woensdagavond hebben we afgesproken om op bezoek te gaan bij Liesbeth en Rolf. Maar eerst rijden we naar Gjøvik om de Fjellhall te bekijken, ook hier zijn we 17 jaar geleden voor de eerste keer geweest. We zoeken ook de oude brandweerkazerne op in het centrum van Gjøvik, deze staat er niet meer, er staat nu een soort van flat met appartementen voor studenten. De nieuwe kazerne bezoeken we ook, we worden via een werknemer van de gemeente binnen gelaten. Er komen 3 brandweermannen ons verwelkomen maar dat was het dan ook. Ze vragen voorzichtig wat we eigenlijk komen doen. Oeps….dat weten we zelf eigenlijk ook niet maar we laten foto’s zien van 17 jaar geleden. Niemand van deze mannen was er destijds bij dus geen herkenning, dan maar weer naar huis. O nee, we hebben ook nog een afspraak bij de bank voor een hypotheekgesprek. Henri wacht buiten op een bankje en koopt alvast een kleinigheidje voor Liesbeth en Rolf. En wat denk je….de bank geeft een financieringsbewijs af. Dat betekend dat we een huis kunnen kopen. 🎉Het duurt nog even voordat alles geregeld is maar het begin is er.

Later in de middag rijden we naar Åsa en onderweg eten we eerst wat. We komen rond half 7 bij Liesbeth en Rolf aan en worden welkom geheten, we halen allerlei herinneringen op. Het was echt gezellig om ze weer even te zien. Voor het weg gaan maken we nog een soortgelijke foto als 17 jaar geleden. Zoek de verschillen 🤭. De volgende dag ben ik weer naar het werk en zwaait Bert Henri weer uit.

Getagd: / / / /

Deze website maakt gebruik van koekjes.